0

Składniki

1 Szczypta
przyprawa typu vegeta
1 Szczypta
olej
1 Sztuka
Panga
1 Sztuka
jaja kurze całe
0.5 Szklanki
mąka
0.5 Szklanki
mleko
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Robimy ciasto naleśnikowe: łączymy wszystkie składniki i miksujemy aż do uzyskania gładkiej masy o konsystencji śmietany. Rybę kroimy na nieduże kawałki które maczamy w cieście naleśnikowym i smażymy na rozgrzanym oleju na patelni lub w głębokim tłuszu aż do zrumienienia.

Opis

Jest to przepis szybki i smaczny

Podobne przepisy

Zapiekane naleśniki z warzywami

Przepis
Łatwy Do 40 min
Zapiekane naleśniki z warzywami

Piersi kurczaka w cieście czosnkowym

Przepis
Łatwy Do 40 min
Piersi kurczaka w cieście czosnkowym

Kalafior w pikantym cieście

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Kalafior w pikantym cieście

Camembert w cieście naleśnikowym

Przepis
Łatwy Do 40 min
Camembert w cieście naleśnikowym

Cannelloni z groszkiem

Przepis
Średni Do 1 godz
Cannelloni z groszkiem

Cannelloni z mięsem mielonym

Przepis
Średni Do 1 godz
Cannelloni z mięsem mielonym

Pieczone drożdżowe pierożki z farszem mięsnym

Przepis
Średni Do 3 godz
Pieczone drożdżowe pierożki z farszem mięsnym

Bigos

Przepis
Średni Do 3 godz
Bigos

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!