Ryba w cieście naleśnikowym
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Ryba w cieście naleśnikowym](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699974287400.jpeg&w=3840&q=75)
Jest to przepis szybki i smaczny
0
0 / 0
Jest to przepis szybki i smaczny
6
Składniki
60 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
5 porcji
Składniki
1 szczyp. przyprawa typu vegeta
1 szczyp. olej
1 szt. panga
1 szt. jaja kurze całe
0.50 szkl. lubella mąka puszysta uniwersalna
0.50 szkl. mleko
Przygotowanie
1
Robimy ciasto naleśnikowe: łączymy wszystkie składniki i miksujemy aż do uzyskania gładkiej masy o konsystencji śmietany. Rybę kroimy na nieduże kawałki które maczamy w cieście naleśnikowym i smażymy na rozgrzanym oleju na patelni lub w głębokim tłuszu aż do zrumienienia.