Ryba w brzoskwiniach
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Ryba w brzoskwiniach](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699974243971.jpeg&w=3840&q=75)
Połączenie ryby z owocami.
0
0 / 0
Połączenie ryby z owocami.
7
Składniki
60 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
6 porcji
Składniki
1.50 kg panga
500 g ketchup kotlin łagodny
3 szt. cebula
1 szt. brzoskwinia
3 szt. jajko
5 łyżka lubella mąka puszysta uniwersalna
3 łyżka przyprawa typu vegeta
Przygotowanie
1
1, 5 kg ryby pangi przyprawić wegetą, panierować w jajku i w mące, usmażyć na oleju.
2
SOS: 3 duże cebule pokroić w kostkę, zeszklić na oleju. Dodać jedną puszkę pokrojonych w kostkę brzoskwiń, dodać sok z brzoskwiń, dusić 5 minut. Następnie dodać cały duży keczup i to razem poddusić.
3
Rybę oraz sos przestudzić.
4
Następnie układać rybę warstwami i polewać sosem.
5
Idealna jako przystawka na przyjęcia.