Example thumb
0

Składniki

1.5 Kilograma
Panga
500 Gramów
ketchup
3 Sztuki
cebula
1 Sztuka
Brzoskwinia
3 Sztuki
jajko
5 Łyżek
mąka
3 Łyżki
przyprawa typu vegeta
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. 1, 5 kg ryby pangi przyprawić wegetą, panierować w jajku i w mące, usmażyć na oleju.
  2. SOS: 3 duże cebule pokroić w kostkę, zeszklić na oleju. Dodać jedną puszkę pokrojonych w kostkę brzoskwiń, dodać sok z brzoskwiń, dusić 5 minut. Następnie dodać cały duży keczup i to razem poddusić.
  3. Rybę oraz sos przestudzić.
  4. Następnie układać rybę warstwami i polewać sosem.
  5. Idealna jako przystawka na przyjęcia.

Opis

Połączenie ryby z owocami.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

Skomentuj przepis!