0

Składniki

100 Mililitrów
Sos szpinakowy
1 Szczypta
Czubryca zielona
200 Gramów
makaron
15 Dekagramów
ser żółty
50 Dekagramów
Panga
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Rybę rozmrażamy i doprawiamy czubrycą.Smażymy na złoty kolor.Podajemy na talerzu z makaronem,polaną sosem i posypaną serem.

Opis

z sosem juz podanym

Podobne przepisy

Cannelloni z groszkiem

Przepis
Średni Do 1 godz
Cannelloni z groszkiem

Cannelloni ze szpinakiem

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Cannelloni ze szpinakiem

Cordon bleu

Przepis
Średni Do 40 min
Cordon bleu

Dyniowa zapiekanka z kiełbasą

Przepis
Łatwy Do 40 min
Dyniowa zapiekanka z kiełbasą

Francuskie kieszonki

Przepis
Łatwy Do 15 min
Francuskie kieszonki

Klopsiki orzechowe

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Klopsiki orzechowe

Kokardki z cukinią i łososiem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kokardki z cukinią i łososiem

Kukurydziane tacos z serem, warzywami i ketchupową salsą

Przepis
Średni Do 1 godz
Kukurydziane tacos z serem, warzywami i ketchupową salsą

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem
Artykuł

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!