0

Składniki

100 Mililitrów
Sos szpinakowy
1 Szczypta
Czubryca zielona
200 Gramów
makaron
15 Dekagramów
ser żółty
50 Dekagramów
Panga
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Rybę rozmrażamy i doprawiamy czubrycą.Smażymy na złoty kolor.Podajemy na talerzu z makaronem,polaną sosem i posypaną serem.

Opis

z sosem juz podanym

Podobne przepisy

Makaron z serem żółtym i jajkami

Przepis
Łatwy Do 40 min
Makaron z serem żółtym i jajkami

Nadziewane kiełbaski z grilla

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Nadziewane kiełbaski z grilla

Zrazy z grilla

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Zrazy z grilla

Cannelloni z groszkiem

Przepis
Średni Do 1 godz
Cannelloni z groszkiem

Cannelloni ze szpinakiem

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Cannelloni ze szpinakiem

Cordon bleu

Przepis
Średni Do 40 min
Cordon bleu

Dyniowa zapiekanka z kiełbasą

Przepis
Łatwy Do 40 min
Dyniowa zapiekanka z kiełbasą

Francuskie kieszonki

Przepis
Łatwy Do 15 min
Francuskie kieszonki

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!