0

Składniki

100 Mililitrów
Sos szpinakowy
1 Szczypta
Czubryca zielona
200 Gramów
makaron
15 Dekagramów
ser żółty
50 Dekagramów
Panga
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Rybę rozmrażamy i doprawiamy czubrycą.Smażymy na złoty kolor.Podajemy na talerzu z makaronem,polaną sosem i posypaną serem.

Opis

z sosem juz podanym

Podobne przepisy

Cannelloni z groszkiem

Średni Do 1 godz

Cannelloni ze szpinakiem

Łatwy Do 1 godz

Cordon bleu

Średni Do 40 min

Dyniowa zapiekanka z kiełbasą

Łatwy Do 40 min

Francuskie kieszonki

Łatwy Do 15 min

Klopsiki orzechowe

Łatwy Do 1 godz

Kokardki z cukinią i łososiem

Łatwy Do 40 min

Lasagne

Średni Do 1 godz

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!