Ryba szpinakowa
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Ryba szpinakowa](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699975085668.jpeg&w=3840&q=75)
z sosem juz podanym
0
0 / 0
z sosem juz podanym
5
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
4 porcje
Składniki
100 sos szpinakowy
1 szczyp. czubryca zielona
200 g makaron
15 dag. ser żółty
50 dag. panga
Przygotowanie
1
Rybę rozmrażamy i doprawiamy czubrycą.Smażymy na złoty kolor.Podajemy na talerzu z makaronem,polaną sosem i posypaną serem.