Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Ryba po żydowsku to znakomity pomysł na bożonarodzeniową potrawę. Do przygotowania jej będziesz potrzebować następujących składników: ryba, jajka, mąka tortowa, przecier pomidorowy, olej, rodzynki, cebula oraz natka pietruszki.
4 | Sztuki |
Ryba
|
|
2 | Sztuki |
jaja L
|
|
100 | Gramów | ||
![]() |
|||
250 | Mililitrów | ||
![]() |
|||
80 | Mililitrów |
olej
|
|
30 | Gramów |
rodzynki
|
|
3 | Sztuki | ||
2 | Pęczki |
Natka pietruszki
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |