Example thumb
0

Składniki

3 Łyżeczki
koncentrat pomidorowy
1 Łyżeczka
papryka czerwona słodka
1 Łyżeczka
cukier
1 Łyżeczka
sól
1 Łyżeczka
przyprawa typu vegeta
0.25 Szklanki
ocet
1 Szklanka
woda
2 Sztuki
liść laurowy
4 Sztuki
ziele angielskie
1 Sztuka
cebula
2 Łyżki
bułka tarta
75 Dekagramów
Filet rybny
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Filety rybne smażymy na patelni z panierce z bułki tartej. Resztę składników (oprócz filetów i bułki tartej) łączymy w rondelku dokładnie mieszając. Taką zalewę zagotowujemy i zalewamy nią rybę.

Opis

przepis od Teściowej

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

Skomentuj przepis!