Ryba po żydowsku

m7
Ryba po żydowsku

0

0 / 0

przepis od Teściowej

12

Składniki

40 min

Przygotowanie

Składniki


4 porcje

Składniki

3 łyżecz. koncentrat pomidorowy łowicz

1 łyżecz. papryka czerwona słodka

1 łyżecz. cukier

1 łyżecz. sól

1 łyżecz. przyprawa typu vegeta

0.25 szkl. ocet

1 szkl. woda

2 szt. liść laurowy

4 szt. ziele angielskie

1 szt. cebula

2 łyżka bułka tarta

75 dag. filet rybny

Przygotowanie


1

Filety rybne smażymy na patelni z panierce z bułki tartej. Resztę składników (oprócz filetów i bułki tartej) łączymy w rondelku dokładnie mieszając. Taką zalewę zagotowujemy i zalewamy nią rybę.

Wartości odżywcze na porcję


Energia

206

kcal

Białka

33

gram

Węglowodany

10

gram

Tłuszcze

b/d

0

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły