Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Szukasz najlepszego przepisu na rybę po grecku? Takiego, w którym rybny aromat łagodnie przenika się ze smakiem warzyw i pomidorów? Dorsz – szlachetna, wysokobiałkowa ryba o jasnym, delikatnym mięsie, podana w towarzystwie warzywnej potrawki zaskoczy Cię, przyjemnie rozpływając się w ustach!
6 | Łyżek | ||
![]() |
|||
300 | Gramów |
polędwica z dorsza
|
|
1 | Sztuka |
jajko
|
|
150 | Gramów |
bułka tarta
|
|
2 | Szczypty |
sól, pieprz
|
|
4 | Łyżki |
olej
|
|
1 | Sztuka |
marchew
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Sztuka |
pietruszka
|
|
1 | Sztuka |
seler
|
|
1 | Łyżeczka |
cukier
|
|
2 | Łyżki |
olej rzepakowy uniwersalny
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |