Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Łatwy i szybki sposób na smaczną rybę po grecku.
300 | Gramów |
marchew
|
|
200 | Gramów |
Pietruszka korzeń
|
|
100 | Gramów |
seler
|
|
400 | Gramów | ||
![]() |
|||
40 | Gramów |
masło
|
|
15 | Mililitrów |
olej słonecznikowy
|
|
1 | Sztuka |
liść laurowy
|
|
2 | Sztuki |
ziele angielskie
|
|
1 | Sztuka |
goździki
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
1 | Sztuka |
Sandacz
|
|
Kalorie dla 1 porcji
101-200 kc
|
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |