Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Świąteczna klasyka w wersji fit z pieczoną, a nie smażoną rybą. Smakiem nie różni się wcale od oryginału, a ma o połowę mniej kalorii!
190 | Gramów | ||
![]() |
|||
500 | Gramów |
Ryba
|
|
3 | Sztuki |
marchew
|
|
1 | Sztuka |
pietruszka
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Sztuka |
seler
|
|
2 | Łyżki |
Olej rzepakowy
|
|
1 | Łyżeczka |
papryka słodka
|
|
1 | Łyżeczka |
zioła prowansalskie
|
|
1 | Łyżeczka |
bazylia
|
|
3 | Sztuki |
ziele angielskie
|
|
1 | Sztuka |
liść laurowy
|
|
0.5 | Łyżeczki |
sól
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |