Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Ryba po grecku to danie, które można przygotować w 15 minut. Pokrojonego pora podsmaż na maśle, rybę opłucz, osusz, dopraw i pokrój na kawałki. Zblenduj płatki kukurydziane i obtocz w nich namoczoną wcześniej w maśle rybę. Smaż na patelni po obu stronach. W naczyniu ułóż pora, sos, kawałki ryby oraz kolejną warstwę sosu. Ryba po grecku gotowa!
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
300 | Gramów |
dorsz
|
|
200 | Gramów |
płatki kukurydziane
|
|
2 | Sztuki |
jaja L
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
1 | Sztuka |
por
|
|
2 | Łyżki |
olej
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |