Ryba po grecku
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Ryba po grecku](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699973216323.jpeg&w=3840&q=75)
szybko, prosto i smacznie
0
0 / 0
szybko, prosto i smacznie
6
Składniki
60 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
3 porcje
Składniki
2 szt. cebula
5 szt. filet rybny
4 szt. marchew
3 szt. ziele angielskie
3 szt. pieprz
3 szt. liść laurowy
Przygotowanie
1
Marchew zatrzeć na tartce o grubych oczkach cebulę zaś pokroić w kostkę.
2
Na patelni rozgrzać olej i wrzucić marchewkę oraz cebulę dodać pozostałe składniki oraz pokrojoną w kawałki rybę. podlać odrobiną bulionu lub wody i dusić do miękkości.
3
podawać jako ciepłe danie.