0

Składniki

1 Sztuka
korzeń pietruszki
1 Sztuka
seler
2 Sztuki
Filet rybny
5 Sztuk
marchew
2 Sztuki
cebula
2 Sztuki
pomidor
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Warzywa rozdrobnić na mniejsze kawałki.
  2. Na patelnię wlać trochę wody i dodać doprawioną według uznania rybę oraz warzywa.
  3. Dusić pod przykryciem cały czas mieszając.
  4. Można zamiast wody dodać bulion z kostki. Wówczas nie trzeba przyprawiać ryby.

Opis

Pyszna rybka z marchewką

Podobne przepisy

Makaron zapiekany z bakłażanami i tymiankiem

Łatwy Do 1 godz.

Kociołek warzywny

Łatwy Do 40 min.

Wstążki z pomidorami i orzechami włoskimi

Łatwy Do 1 godz.

Biała ryba z rzymskiego garnka

Łatwy Do 1 godz.

Diabelski Kurczak

Łatwy Do 1 godz.

Diabelskie Spaghetti

Łatwy Do 40 min.

Empanadas - hiszpańskie pierożki z tuńczykiem

Łatwy Do 3 godz.

Fasolka szparagowa w pomidorach

Łatwy Do 40 min.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!