0

Składniki

1 Sztuka
korzeń pietruszki
1 Sztuka
seler
2 Sztuki
Filet rybny
5 Sztuk
marchew
2 Sztuki
cebula
2 Sztuki
pomidor
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Warzywa rozdrobnić na mniejsze kawałki.
  2. Na patelnię wlać trochę wody i dodać doprawioną według uznania rybę oraz warzywa.
  3. Dusić pod przykryciem cały czas mieszając.
  4. Można zamiast wody dodać bulion z kostki. Wówczas nie trzeba przyprawiać ryby.

Opis

Pyszna rybka z marchewką

Podobne przepisy

Makaron zapiekany z bakłażanami i tymiankiem

Łatwy Do 1 godz
Makaron zapiekany z bakłażanami i tymiankiem

Kociołek warzywny

Łatwy Do 40 min
Kociołek warzywny

Wstążki z pomidorami i orzechami włoskimi

Łatwy Do 1 godz
Wstążki z pomidorami i orzechami włoskimi

Indycze golonki duszone z cebulą

Łatwy Do 3 godz
Indycze golonki duszone z cebulą

Biała ryba z rzymskiego garnka

Łatwy Do 1 godz
Biała ryba z rzymskiego garnka

Diabelski Kurczak

Łatwy Do 1 godz
Diabelski Kurczak

Diabelskie Spaghetti

Łatwy Do 40 min
Diabelskie Spaghetti

Empanadas - hiszpańskie pierożki z tuńczykiem

Łatwy Do 3 godz
Empanadas - hiszpańskie pierożki z tuńczykiem

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!