Ryba po grecku

m7
Ryba po grecku

0

0 / 0

Pyszna rybka z marchewką

6

Składniki

60 min

Przygotowanie

Składniki


2 porcje

Składniki

1 szt. korzeń pietruszki

1 szt. seler

2 szt. filet rybny

5 szt. marchew

2 szt. cebula

2 szt. pomidor

Przygotowanie


1

Warzywa rozdrobnić na mniejsze kawałki.

2

Na patelnię wlać trochę wody i dodać doprawioną według uznania rybę oraz warzywa.

3

Dusić pod przykryciem cały czas mieszając.

4

Można zamiast wody dodać bulion z kostki. Wówczas nie trzeba przyprawiać ryby.

Wartości odżywcze na porcję


Energia

399

kcal

Białka

38

gram

Węglowodany

51

gram

Tłuszcze

b/d

0

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły