0

Składniki

4 Szczypty
sól
4 Szczypty
pieprz czarny
100 Gramów
masło
4 Sztuki
Filet rybny
1 Sztuka
marchew
1 Sztuka
pieczarki
1 Sztuka
cytryna
4 Sztuki
tymianek
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Kroimy marchewkę na cieniutkie paski.
  2. Kapelusz pieczarki również kroimy na cieniutkie plasterki.
  3. Tak układamy kolejne warstwy.
  4. Tak pakujemy rybę z warzywami we folię.

Opis

To danie jest idealne dla osób lubiących smacznie zjeść jednocześnie dbając o sylwetkę.

Podobne przepisy

Burrito

Przepis
Trudny Ponad 3 godz
Burrito

Biała ryba z rzymskiego garnka

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Biała ryba z rzymskiego garnka

Karp wigilijny

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Karp wigilijny

Makaron spaghetti z kaczką i sosem z czerwonego wina

Przepis
Trudny Do 1 godz
Makaron spaghetti z kaczką i sosem z czerwonego wina

Grillowane piersi kurczaka z miodem

Przepis
Średni Do 3 godz
Grillowane piersi kurczaka z miodem

Indyk świąteczny

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Indyk świąteczny

Makaron zapiekany z bakłażanami i tymiankiem

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Makaron zapiekany z bakłażanami i tymiankiem

Pieczone warzywa z risotto na bulionie warzywnym

Przepis
Średni Do 2 godz
Pieczone warzywa z risotto na bulionie warzywnym

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!