0

Składniki

4 Szczypty
sól
4 Szczypty
pieprz czarny
100 Gramów
masło
4 Sztuki
Filet rybny
1 Sztuka
marchew
1 Sztuka
pieczarki
1 Sztuka
cytryna
4 Sztuki
tymianek
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Kroimy marchewkę na cieniutkie paski.
  2. Kapelusz pieczarki również kroimy na cieniutkie plasterki.
  3. Tak układamy kolejne warstwy.
  4. Tak pakujemy rybę z warzywami we folię.

Opis

To danie jest idealne dla osób lubiących smacznie zjeść jednocześnie dbając o sylwetkę.

Podobne przepisy

Biała ryba z rzymskiego garnka

Łatwy Do 1 godz
Biała ryba z rzymskiego garnka

Kociołek warzywny

Łatwy Do 40 min
Kociołek warzywny

Kopytka w sosie pieczarkowym

Łatwy Do 1 godz
Kopytka w sosie pieczarkowym

Kurczak z pieczarkami w śmietanie

Łatwy Do 1 godz
Kurczak z pieczarkami w śmietanie

Makaron spaghetti z kaczką i sosem z czerwonego wina

Trudny Do 1 godz
Makaron spaghetti z kaczką i sosem z czerwonego wina

Makaron zapiekany z bakłażanami i tymiankiem

Łatwy Do 1 godz
Makaron zapiekany z bakłażanami i tymiankiem

Muszelki w sosie pieczarkowo-śmietanowym

Łatwy Do 40 min
Muszelki w sosie pieczarkowo-śmietanowym

Pieczone warzywa z risotto na bulionie warzywnym

Średni Do 2 godz
Pieczone warzywa z risotto na bulionie warzywnym

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!