0

Składniki

4 Szczypty
sól
4 Szczypty
pieprz czarny
100 Gramów
masło
4 Sztuki
Filet rybny
1 Sztuka
marchew
1 Sztuka
pieczarki
1 Sztuka
cytryna
4 Sztuki
tymianek
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Kroimy marchewkę na cieniutkie paski.
  2. Kapelusz pieczarki również kroimy na cieniutkie plasterki.
  3. Tak układamy kolejne warstwy.
  4. Tak pakujemy rybę z warzywami we folię.

Opis

To danie jest idealne dla osób lubiących smacznie zjeść jednocześnie dbając o sylwetkę.

Podobne przepisy

Biała ryba z rzymskiego garnka

Łatwy Do 1 godz.

Kociołek warzywny

Łatwy Do 40 min.

Kopytka w sosie pieczarkowym

Łatwy Do 1 godz.

Kurczak z pieczarkami w śmietanie

Łatwy Do 1 godz.

Makaron spaghetti z kaczką i sosem z czerwonego wina

Trudny Do 1 godz.

Makaron zapiekany z bakłażanami i tymiankiem

Łatwy Do 1 godz.

Muszelki w sosie pieczarkowo-śmietanowym

Łatwy Do 40 min.

Pieczone warzywa z risotto na bulionie warzywnym

Średni Do 2 godz.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!