Ryba na warzywach

m7
Ryba na warzywach

Średnia 0 / 0

Oceń!

To danie jest idealne dla osób lubiących smacznie zjeść jednocześnie dbając o sylwetkę.

11

Składniki

360 min

Przygotowanie

Składniki


2 porcje

Składniki

1 szczyp. sól

1 szczyp. pieprz czarny

1 łyżecz. koper ogrodowy

500 g ryba

1 szkl. woda

1 szt. cebula

4 szt. marchew

0.50 szt. seler

1 szt. por

1 szt. cytryna

4 łyżka olej

Przygotowanie


Tak układamy rybę.

Tak wygląda rozpoczęcie duszenia warzyw.

Efekt końcowy.

Wartości odżywcze na porcję


Energia

942

kcal

Białka

58

gram

Węglowodany

35

gram

Tłuszcze

60

gram

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Przepisy według składników


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły