Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Ryba na słodko to propozycja, którą wszyscy dobrze znają. Zaskocz swoich gości słodką modyfikacją! Limonka oznacza kwaskowość, miód – słodycz, a ryba w limonkowo-miodowej wersji - zachwycające danie, o którym ciężko przestać marzyć.
15 | Gramów | ||
![]() |
|||
0.5 | Kilograma |
filet z mintaja
|
|
100 | Mililitrów |
miód
|
|
2 | Sztuki |
Limonka
|
|
1 | Pęczek |
pietruszka
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
2 | Łyżki |
olej
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |