Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przepis od teściowej. Tę potrawę robimy na ważne uroczystości. Wymaga dużo pracy, ale jak wygląda...
330 | Mililitrów |
majonez
|
|
1.3 | Kilograma |
Sandacz świeży
|
|
1 | Szklanka |
mleko
|
|
2.5 | Sztuki |
Bułki pszenne zwykłe
|
|
1 | Sztuka |
jaja kurze całe
|
|
1 | Sztuka |
żółtko jaja kurzego
|
|
2 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
5 | Sztuk |
marchew
|
|
1 | Sztuka |
nać pietruszki
|
|
2 | Sztuki | ||
1 | Sztuka |
groszek zielony konserwowy
|
|
1 | Sztuka |
ŻELATYNA
|
|
3 | Łyżki |
masło
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |