Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Kto powiedział, że ryba po grecku zarezerwowana jest tylko na święta? Wypróbuj przepis na naszą wersję tego dania w sosie słodko - kwaśnym. Ułóż rybę w naczyniu żaroodpornym, polej ją sosem Łowicz, zapiekaj przez 15 minut w piekarniku nagrzanym do 180 stopni, jednocześnie gotuj soczewicę około pół godziny. Gotową rybę z soczewicą posyp pietruszką.
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
500 | Gramów |
filet z dorsza
|
|
1 | Szklanka |
Soczewica zielona
|
|
1 | Pęczek |
Natka pietruszki
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |