Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Mój ulubiony przepis na ruskie pierogi.
200 | Mililitrów |
mleko
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Łyżeczka |
Sól czosnkowa
|
|
1 | Łyżeczka |
Sól cebulowa
|
|
2 | Łyżeczki |
pieprz biały
|
|
350 | Gramów |
mąka pszenna
|
|
250 | Gramów |
ziemniaki
|
|
250 | Gramów |
twaróg
|
|
50 | Gramów |
Rokpol
|
|
50 | Gramów |
Ser cheddar
|
|
50 | Gramów |
Bryndza
|
|
100 | Gramów |
masło
|
|
1 | Sztuka |
jaja kurze całe
|
|
2 | Sztuki | ||
4 | Sztuki |
czosnek
|
|
1 | Łyżka |
masło
|
|
2 | Łyżki |
olej
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |