Rurki z tuńczykiem

goodfoodlover
Rurki z tuńczykiem

7

4 / 1

Superekspresowy przepis na rurki z tuńczykiem i zieloną fasolką szparagową - dowód na to, że można przyrządzić coś szybko, nie rezygnując z walorów smakowych. Do wykonania dania wystarczy Ci jedynie 15 minut! Smacznego!

7

Składniki

15 min

Przygotowanie

Składniki


5 porcji

Składniki
0

100 g tuńczyk w sosie własnym

100 g fasolka szparagowa zielona

1 szt. papryka

1 szt. cebula

1 szt. lubella szybko z patelni rurki z tuńczykiem

2 łyżka olej

Przygotowanie


1

Dodaj tuńczyka i duś przez 5 minut.

2

Pokrojoną cebulę i paprykę podsmaż na patelni.

3

Dolej sos i mieszaj aż zgęstnieje. Dodaj makaron i fasolkę szparagową.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły