Rurki z tuńczykiem
goodfoodlover
Superekspresowy przepis na rurki z tuńczykiem i zieloną fasolką szparagową - dowód na to, że można przyrządzić coś szybko, nie rezygnując z walorów smakowych. Do wykonania dania wystarczy Ci jedynie 15 minut! Smacznego!
7
4 / 1
Superekspresowy przepis na rurki z tuńczykiem i zieloną fasolką szparagową - dowód na to, że można przyrządzić coś szybko, nie rezygnując z walorów smakowych. Do wykonania dania wystarczy Ci jedynie 15 minut! Smacznego!
7
Składniki
15 min
Przygotowanie
Składniki
5 porcji
Składniki
100 g tuńczyk w sosie własnym
100 g fasolka szparagowa zielona
1 szt. papryka
1 szt. cebula
1 szt. lubella szybko z patelni rurki z tuńczykiem
2 łyżka olej
Przygotowanie
Dodaj tuńczyka i duś przez 5 minut.
Pokrojoną cebulę i paprykę podsmaż na patelni.
Dolej sos i mieszaj aż zgęstnieje. Dodaj makaron i fasolkę szparagową.