Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Makaron jest tak ostry, że goście ledwo łapią oddech i tak smaczny, że trudno im odejść od stołu!
200 | Mililitrów | ||
1 | Szczypta |
Sól i świeżo mielony czarny pieprz
|
|
1 | Szczypta |
świeża bazylia
|
|
1 | Sztuka |
Penne
|
|
2 | Sztuki | ||
5 | Sztuk |
ząbek czosnku
|
|
4 | Sztuki |
Papryczka chili
|
|
2 | Łyżki |
oliwa z oliwek
|
|
15 | Dekagramów |
parmezan
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |