Rurki francuskie z pieczarkami
m7

Doskonały dodatek do barszczu w nieco innej formie, czyli rurki z ciasta francuskiego nadziewane farszem mięsno-pieczarkowym. Polecamy spróbować ten przepis na szybkie paszteciki.
Wartości odżywcze na porcję
Energia
115
kcal
Białka
3
gram
Węglowodany
8
gram
Tłuszcze
8
gram
Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.
Średnia 0 / 0
Oceń!
Doskonały dodatek do barszczu w nieco innej formie, czyli rurki z ciasta francuskiego nadziewane farszem mięsno-pieczarkowym. Polecamy spróbować ten przepis na szybkie paszteciki.
10
Składniki
40 min
Przygotowanie
Składniki
19 porcji
Składniki
2 szczyp. pieprz biały
2 szczyp. chili
1 łyżecz. czosnek
150 g mięso mielone wieprzowe
400 g pieczarki
1 szt. cebula
1 szt. ciasto francuskie
2 łyżka olej rzepakowy uniwersalny
1 łyżka mąka pszenna tortowa
0.50 łyżecz. sól
Przygotowanie
Wartości odżywcze na porcję
Energia
115
kcal
Białka
3
gram
Węglowodany
8
gram
Tłuszcze
8
gram
Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.