Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Doskonały dodatek do barszczu w nieco innej formie, czyli rurki z ciasta francuskiego nadziewane farszem mięsno-pieczarkowym. Polecamy spróbować ten przepis na szybkie paszteciki.
2 | Szczypty |
pieprz biały
|
|
2 | Szczypty |
chili
|
|
1 | Łyżeczka |
czosnek
|
|
150 | Gramów | ||
400 | Gramów |
pieczarki
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Sztuka |
ciasto francuskie
|
|
2 | Łyżki |
olej rzepakowy uniwersalny
|
|
1 | Łyżka |
mąka pszenna tortowa
|
|
0.5 | Łyżeczki |
sól
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |