Rurki francuskie z pieczarkami

m7
Rurki francuskie z pieczarkami

Średnia 0 / 0

Oceń!

Doskonały dodatek do barszczu w nieco innej formie, czyli rurki z ciasta francuskiego nadziewane farszem mięsno-pieczarkowym. Polecamy spróbować ten przepis na szybkie paszteciki.

10

Składniki

40 min

Przygotowanie

Składniki


19 porcji

Składniki

2 szczyp. pieprz biały

2 szczyp. chili

1 łyżecz. czosnek

150 g mięso mielone wieprzowe

400 g pieczarki

1 szt. cebula

1 szt. ciasto francuskie

2 łyżka olej rzepakowy uniwersalny

1 łyżka mąka pszenna tortowa

0.50 łyżecz. sól

Przygotowanie

Wartości odżywcze na porcję


Energia

115

kcal

Białka

3

gram

Węglowodany

8

gram

Tłuszcze

8

gram

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Przepisy według składników


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły