Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Kolorowo, pysznie i prosto! Przygotowałam energetycznie różowe roladki naleśnikowe, nadziewane sosem Łowicz Spaghetti, mięsem mielonym i żółtym serem! Pyszne zarówno na zimno, jak i na ciepło. Przepis podaję na około 8 naleśników.
180 | Dekagramów | ||
![]() |
|||
1 | Szklanka |
mleko
|
|
2 | Sztuki |
jaja L
|
|
1 | Łyżka |
masło
|
|
1 | Szczypta |
sól biała
|
|
1 | Łyżka |
Sok z buraków
|
|
1 | Sztuka | ||
![]() |
|||
10 | Dekagramów | ||
5 | Dekagramów |
ser żółty
|
|
1 | Sztuka |
Mix sałat
|
|
5 | Sztuk |
Majeranek gałązka
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
1 | Łyżeczka |
Masło klarowane
|
|
Kalorie dla 1 porcji
301-400 kc
|
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |