Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Ciasto drożdżowe z warzywami idealnie sprawdzi się jako wytrawna przekąska na słono. Przekonaj się sam!
150 | Mililitrów |
śmietana 12%
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
1 | Łyżeczka |
cukier
|
|
1 | Łyżeczka |
rozmaryn
|
|
1 | Łyżeczka |
rozmaryn
|
|
1 | Sztuka |
drożdże
|
|
2 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
4 | Sztuki |
żółtko jaja kurzego
|
|
15 | Dekagramów |
masło śmietankowe
|
|
50 | Dekagramów |
mąka pszenna tortowa
|
|
2 | Sztuki | ||
1 | Sztuka | ||
1 | Sztuka |
papryka żółta
|
|
3 | Sztuki |
seler naciowy
|
|
4 | Łyżki |
parmezan
|
|
2 | Łyżki |
oliwa z oliwek
|
|
0.5 | Sztuki |
cukinia
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |