Rozgrzewająca Chocolatta z nutą cytrynową i miodem
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
decomorreno
![Rozgrzewająca Chocolatta z nutą cytrynową i miodem](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699976294533.jpeg&w=3840&q=75)
Chocolatta z nutą cytrynową, to ideały wybór dla każdego łasucha. Słodycz chocolatty w połączeniu ze skórą cytrynową, tworzą idealny duet dedykowany na zimne długie wieczory.
0
4 / 1
Chocolatta z nutą cytrynową, to ideały wybór dla każdego łasucha. Słodycz chocolatty w połączeniu ze skórą cytrynową, tworzą idealny duet dedykowany na zimne długie wieczory.
4
Składniki
15 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
2 porcje
Składniki
2 opak. chocolatta hot classico decomorreno
300 mleko uht 3,2%
1 szkl. cytryna
1 łyżecz. miód
Przygotowanie
1
Cytrynę umyj i przelej wrzątkiem. Zetrzyj skórkę z cytryny i wyciśnij sok.
2
Wsyp zawartość saszetki do filiżanki, zalej gorącym mlekiem i zamieszaj.
3
Dodaj łyżkę soku z cytryny, miód i ponownie zamieszaj. Posyp wierzch skórką.