Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Tradycyjny rosół smakuje znakomicie, ale również jest bazą pod inne zupy.
70 | Dekagramów | ||
0.5 | Sztuki |
Kura cała
|
|
11 | Szklanek |
woda
|
|
5 | Sztuk |
ziele angielskie
|
|
3 | Sztuki |
pieprz
|
|
4 | Sztuki |
liść laurowy
|
|
3 | Sztuki |
marchew
|
|
1 | Sztuka |
korzeń pietruszki
|
|
1 | Sztuka |
por
|
|
1 | Sztuka |
seler
|
|
1 | Sztuka | ||
5 | Łyżek |
Koper włoski
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |