Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Rosół to jedna z najszlachetniejszych zup i stały bywalec w niedzielnym jadłospisie Polaków. Idealny wywar powinien być pełen aromatu, posiadać głębię smaku. Idealna w konsystencji polewka powinna być nie za chuda ani nie za tłusta. Będzie smacznie i jak u babci!
2 | Sztuki |
Podudzie z kurczaka
|
|
300 | Gramów |
Wołowina szponder
|
|
1 | Sztuka |
Szyjki indycze
|
|
5 | Sztuk |
Marchewka
|
|
2 | Sztuki |
Pietruszka korzeń
|
|
0.5 | Sztuki |
seler korzeniowy
|
|
1 | Sztuka |
por
|
|
1 | Sztuka | ||
4 | Sztuki |
ziele angielskie
|
|
4 | Sztuki |
liść laurowy
|
|
1 | Pęczek |
Natka pietruszki
|
|
1 | Pęczek |
Lubczyk
|
|
1 | Łyżeczka |
sól
|
|
3 | Szczypty |
pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |