Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Kluczem do esencjonalnego rosołu jest czas. Im dłużej gotujemy wywar na niewielkim ogniu, tym bardziej jest on smaczny i aromatyczny.
1 | Sztuka |
Ćwiartka kurczaka
|
|
1 | Sztuka | ||
2 | Sztuki |
marchew
|
|
1 | Sztuka |
korzeń pietruszki
|
|
1 | Sztuka |
nać pietruszki
|
|
1 | Sztuka |
kostka rosołowa
|
|
1 | Sztuka | ||
2 | Łyżki |
sól
|
|
1 | Łyżka |
pieprz
|
|
2 | Łyżki |
przyprawa typu vegeta
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |