Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Chcąc uzyskać bardziej wyrazisty, serowy smak, zastępujemy ementaler parmezanem.
1500 | Mililitrów |
bulion drobiowy
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
gałka muszkatołowa
|
|
150 | Gramów |
Ser ementaler pełnotłusty
|
|
150 | Gramów |
mąka pszenna tortowa
|
|
4 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
4 | Łyżki |
masło
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |