Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Wypróbuj nasz doskonały przepis na delikatny rosół z tradycyjnym makaronem jajecznym typu krajaneczka. To klasyczny posiłek w wersji niskotłuszczowej, dietetycznej i bardzo smacznej. Dzięki tak przygotowanemu daniu nasycisz głód aromatycznym rosołem lub przygotujesz bazę-bulion pod inne, smakowite zupy.
300 | Mililitrów | ||
![]() |
|||
250 | Gramów |
makaron lubella jajeczna krajaneczka
|
|
![]() |
|||
1 | Sztuka |
włoszczyzna
|
|
2 | Łodygi |
Lubczyk
|
|
2 | Sztuki |
ziele angielskie
|
|
3 | Sztuki |
pieprz
|
|
1 | Sztuka |
liść laurowy
|
|
900 | Mililitrów |
Wrząca woda
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |