0

Składniki

1 Szczypta
sól, pieprz
1 Łyżeczka
przyprawa
1 Szklanka
włoszczyzna
1 Sztuka
udko z kurczaka
1 Sztuka
kostka rosołowa
2 Sztuki
czosnek
1 Sztuka
cebula
1 Sztuka
jajko
1.5 Łyżki
mąka
3 Łyżki
bułka tarta
40 Dekagramów
Wątroba drobiowa
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Do garnka wlewamy wodę dodajemy umyte udka. Dodajemy włoszczyznę, przyprawy i gotujemy. Wątrobę mielimy razem z czosnkiem i cebulą. Dodajemy pieprz, jajko, mąkę oraz bułkę tartą i mieszamy. Za pomocą łyżeczki nakładamy do rosołu kluseczki i gotujemy. Smacznego !!

Opis

Dobry pomysł na urozmaicenie rosołu

Podobne przepisy

Domowy rosół

Łatwy Ponad 3 godz.

Imbirowy krem z pieczonych ziemniaków

Łatwy Do 1,5 godz.

Rosół

Średni Do 1 godz.

Zupa pieczarkowa

Łatwy Do 1 godz.

ZUPA POMIDOROWA Z KUKURYDZĄ I MAKARONEM KORALIKI

Średni Do 1 godz.

Gulasz po węgiersku

Średni Do 1 godz.

Pomidorowa z krajaneczką

Łatwy Do 1 godz.

Pomidorowa z twistem pomarańczowym

Łatwy Do 40 min.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!