Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Zupa uwielbiania przez wielu, jedno z naszych narodowych dań - tradycyjny rosół na wywarze z wołowiny lub kurczaka. Nasz przepis zakłada podawanie zupy z makaronem 5-jajecznym typu nitki. Idealny pomysł na niedzielny obiad!
1 | Opakowanie |
Makaron Lubella 5-jajeczna Nitki
|
|
![]() |
|||
2 | Kilogramy |
kurczak cały
|
|
300 | Gramów |
Wołowina
|
|
2 | Kilogramy |
Marchewka
|
|
1 | Sztuka |
pietruszka
|
|
1 | Sztuka | ||
2 | Pęczki |
Natka pietruszki
|
|
0.5 | Sztuki |
seler
|
|
0.5 | Sztuki |
por
|
|
1 | Sztuka |
Liść kapusty włoskiej
|
|
1 | Łyżka |
sól
|
|
2 | Sztuki |
Ziarno ziela angielskiego
|
|
1 | Sztuka |
liść laurowy
|
|
5 | Sztuk |
Ziarna pieprzu
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |