Rosół po meksykańsku
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Rosół po meksykańsku](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699977523021.jpeg&w=3840&q=75)
Jeśli znudził się komuś zwykły rosół to ten przepis jest świetny, aby go odświeżyć.
0
0 / 0
Jeśli znudził się komuś zwykły rosół to ten przepis jest świetny, aby go odświeżyć.
6
Składniki
360 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
4 porcje
Składniki
1 szt. włoszczyzna
3 szt. cebula
1 szt. pęczek świeżej kolendry
2 szt. limonka
1 łyżka przyprawa kucharek
60 dag. wołowina z kością
Przygotowanie
1
Mięso opłukać, zalać zimną wodą, dodać oczyszczoną włoszczyznę i 1 cebulę. Przyprawić i gotować do miękkości mięsa.
2
Posiekać pozostałą cebulę oraz kolendrę.
3
Gorący rosół nalać do miseczek.
4
Wcisnąć po pół limonki do każdej miseczki, dodać cebulę i kolendrę.