Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Aromatyczny rosół to klasyk na niedzielnym stole.
1 | Sztuka |
Skrzydło indyka
|
|
2 | Sztuki |
Skrzydełka kurczaka
|
|
2 | Sztuki |
Udka kurczaka
|
|
1 | Sztuka | ||
0.25 | Sztuki |
Kapusta włoska
|
|
1 | Sztuka |
korzeń pietruszki
|
|
2 | Sztuki |
marchew
|
|
0.5 | Sztuki |
seler
|
|
1 | Sztuka |
por
|
|
1 | Sztuka |
Lubczyk
|
|
2 | Sztuki |
Liść selera
|
|
1 | Łyżeczka |
przyprawa typu vegeta
|
|
1 | Sztuka |
koper ogrodowy
|
|
4 | Sztuki |
pieprz ziarnisty
|
|
3 | Sztuki |
ziele angielskie
|
|
1 | Sztuka |
liść laurowy
|
|
30 | Dekagramów |
Schab karkowy wieprzowy
|
|
30 | Dekagramów |
Szponder wołowy
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |