0

Składniki

1 Szczypta
sól
1 Szczypta
pieprz
1 Sztuka
kurczak cały
1 Sztuka
marchew
1 Sztuka
nać pietruszki
25 Dekagramów
Wołowina chuda
5 Dekagramów
seler
30 Dekagramów
makaron świderki
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Wołowinę oraz porcję rosołową zalewamy 1,2 litra wody. Dodajemy marchewkę oraz pietruszkę i seler. Makaron gotujemy według przepisu. Rosół doprawiamy do smaku. Makaron rozkładamy na talerze i zalewamy rosołem.

Opis

Sama robiłam rosół.

Podobne przepisy

Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Przepis
Średni Do 3 godz
Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Barszcz wigilijny

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Barszcz wigilijny

Surówka z parzonej białej kapusty

Przepis
Średni Do 40 min
Surówka z parzonej białej kapusty

Jajecznica z cebulą

Przepis
Łatwy Do 15 min
Jajecznica z cebulą

Puree z ciecierzycy

Przepis
Średni Ponad 3 godz
Puree z ciecierzycy

Wędzona pierś kurczaka

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Wędzona pierś kurczaka

Sos chrzanowy

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sos chrzanowy

Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z...

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z płatkami kukurydzianymi

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!