0

Składniki

1 Szczypta
sól
1 Szczypta
pieprz
1 Sztuka
kurczak cały
1 Sztuka
marchew
1 Sztuka
nać pietruszki
25 Dekagramów
Wołowina chuda
5 Dekagramów
seler
30 Dekagramów
makaron świderki
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Wołowinę oraz porcję rosołową zalewamy 1,2 litra wody. Dodajemy marchewkę oraz pietruszkę i seler. Makaron gotujemy według przepisu. Rosół doprawiamy do smaku. Makaron rozkładamy na talerze i zalewamy rosołem.

Opis

Sama robiłam rosół.

Podobne przepisy

Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Przepis
Średni Do 3 godz
Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Barszcz wigilijny

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Barszcz wigilijny

Surówka z parzonej białej kapusty

Przepis
Średni Do 40 min
Surówka z parzonej białej kapusty

Jajecznica z cebulą

Przepis
Łatwy Do 15 min
Jajecznica z cebulą

Puree z ciecierzycy

Przepis
Średni Ponad 3 godz
Puree z ciecierzycy

Wędzona pierś kurczaka

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Wędzona pierś kurczaka

Sos chrzanowy

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sos chrzanowy

Paluszki łososiem zawijane

Przepis
Łatwy Do 40 min
Paluszki łososiem zawijane

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!