0

Składniki

1 Szczypta
sól
1 Szczypta
pieprz
1 Sztuka
kurczak cały
1 Sztuka
marchew
1 Sztuka
nać pietruszki
25 Dekagramów
Wołowina chuda
5 Dekagramów
seler
30 Dekagramów
makaron świderki
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Wołowinę oraz porcję rosołową zalewamy 1,2 litra wody. Dodajemy marchewkę oraz pietruszkę i seler. Makaron gotujemy według przepisu. Rosół doprawiamy do smaku. Makaron rozkładamy na talerze i zalewamy rosołem.

Opis

Sama robiłam rosół.

Podobne przepisy

Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Przepis
Średni Do 3 godz
Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Paluszki łososiem zawijane

Przepis
Łatwy Do 40 min
Paluszki łososiem zawijane

Pasztet drobiowy z galaretką żurawinową

Przepis
Średni Do 3 godz
Pasztet drobiowy z galaretką żurawinową

Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Przepis
Średni Do 3 godz
Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z...

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z płatkami kukurydzianymi

Sałatka makaronowa z fetą i brokułami

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sałatka makaronowa z fetą i brokułami

Sałatka z makaronem, suszonymi pomidorami i orzechami

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sałatka z makaronem, suszonymi pomidorami i orzechami

Sos chrzanowy

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sos chrzanowy

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!