Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Jeśli szukasz pomysłu na bezmięsny obiad, wypróbuj przepis na szpinakowe roladki w sosie neapolitańskim. Przygotuj wymagane składniki i postępuj zgodnie z instrukcją. Szpinakowe roladki z sosem neapolitańskim świetnie sprawdzą się również w roli szybkiej przekąski lub smacznej kolacji.
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
1 | Sztuka | ||
![]() |
|||
2 | Opakowania |
szpinak mrożony
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Sztuka |
jaja L
|
|
2 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
250 | Gramów |
ser feta
|
|
1 | Łyżka |
masło
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |