Roladki drobiowe, panierowane zapiekane z serem
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Roladki drobiowe, panierowane zapiekane z serem](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699973886683.jpeg&w=3840&q=75)
z warzywnym szaszłykiem w środku. Polecam na przyjęcia okolicznościowe.
4
0 / 0
z warzywnym szaszłykiem w środku. Polecam na przyjęcia okolicznościowe.
16
Składniki
60 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
5 porcji
Składniki
5 szczyp. sól
5 szczyp. pieprz
5 szczyp. papryka czerwona słodka
0
0
5 szt. pierś kurczaka
1 szt. pieczarki marynowane
1 szt. papryka czerwona
1 szt. papryka zielona
2 szt. cebula czerwona
1 szt. cebula
1 szt. ser camembert pełnotłusty
1 pęcz. tymianek
1 pęcz. kolendra
5 szt. patyczki do szaszłyków
0
Przygotowanie
1
zwiń w roladę , opanieruj w mące pszennej,jajku,bułce tartej
2
smaż na głębokim tłuszczu w szerokiej patelni
3
zapiekaj w piekarniku
4
zrób szaszłyki warzywne i połóż na środek rozbitego na płat fileta