Roladki drobiowe, panierowane zapiekane z serem

m7
Roladki drobiowe, panierowane zapiekane z serem

4

0 / 0

z warzywnym szaszłykiem w środku. Polecam na przyjęcia okolicznościowe.

16

Składniki

60 min

Przygotowanie

Składniki


5 porcji

Składniki

5 szczyp. sól

5 szczyp. pieprz

5 szczyp. papryka czerwona słodka

0
0

5 szt. pierś kurczaka

1 szt. pieczarki marynowane

1 szt. papryka czerwona

1 szt. papryka zielona

2 szt. cebula czerwona

1 szt. cebula

1 szt. ser camembert pełnotłusty

1 pęcz. tymianek

1 pęcz. kolendra

5 szt. patyczki do szaszłyków

0

Przygotowanie


1

zwiń w roladę , opanieruj w mące pszennej,jajku,bułce tartej

2

smaż na głębokim tłuszczu w szerokiej patelni

3

zapiekaj w piekarniku

4

zrób szaszłyki warzywne i połóż na środek rozbitego na płat fileta

Wartości odżywcze na porcję


Energia

407

kcal

Białka

68

gram

Węglowodany

11

gram

Tłuszcze

7

gram

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły