Roladki drobiowe, panierowane zapiekane z serem

m7
Roladki drobiowe, panierowane zapiekane z serem

4

0 / 0

z warzywnym szaszłykiem w środku. Polecam na przyjęcia okolicznościowe.

16

Składniki

60 min

Przygotowanie

Składniki


5 porcji

Składniki

5 szcz. sól

5 szcz. pieprz

5 szcz. papryka czerwona słodka

0
0

5 szt. pierś kurczaka

1 szt. pieczarki marynowane

1 szt. papryka czerwona

1 szt. papryka zielona

2 szt. cebula czerwona

1 szt. cebula

1 szt. ser camembert pełnotłusty

1 pęcz. tymianek

1 pęcz. kolendra

5 szt. patyczki do szaszłyków

0

Przygotowanie


1

zwiń w roladę , opanieruj w mące pszennej,jajku,bułce tartej

2

smaż na głębokim tłuszczu w szerokiej patelni

3

zapiekaj w piekarniku

4

zrób szaszłyki warzywne i połóż na środek rozbitego na płat fileta

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły