4

Składniki

5 Szczypt
sól
5 Szczypt
pieprz
5 Szczypt
papryka czerwona słodka
0 Gramów
mąka pszenna tortowa
0 Sztuk
jaja kurze całe
5 Sztuk
pierś kurczaka
1 Sztuka
Pieczarki marynowane
1 Sztuka
papryka czerwona
1 Sztuka
papryka zielona
2 Sztuki
cebula czerwona
1 Sztuka
cebula
1 Sztuka
Ser camembert pełnotłusty
1 Pęczek
tymianek
1 Pęczek
kolendra
5 Sztuk
Patyczki do szaszłyków
0 Dekagramów
bułka tarta
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. zwiń w roladę , opanieruj w mące pszennej,jajku,bułce tartej
  2. smaż na głębokim tłuszczu w szerokiej patelni
  3. zapiekaj w piekarniku
  4. zrób szaszłyki warzywne i połóż na środek rozbitego na płat fileta

Opis

z warzywnym szaszłykiem w środku. Polecam na przyjęcia okolicznościowe.

Podobne przepisy

Zapiekanka z makaronu penne z warzywami i kurczakiem

Średni Do 1 godz.

Kotleciki z młodej kapusty

Łatwy Do 1 godz.

Kulki mięsne

Średni Do 1 godz.

Polędwiczki z warzywami

Średni Do 1 godz.

Cordon bleu

Średni Do 40 min.

Diabelski Kurczak

Łatwy Do 1 godz.

Gulasz z dzika z kluseczkami

Łatwy Ponad 3 godz.

Indyjskie Bhaji

Średni Do 40 min.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!