Roladka z pieczarkami i serem

m7
Roladka z pieczarkami i serem

1

0 / 0

pyszne, uwielbiam, takie danie

8

Składniki

40 min

Przygotowanie

Składniki


2 porcje

Składniki

10 olej

2 szczyp. sól

1 szt. jajko

6 szt. pieczarki

6 szt. ser żółty

5 łyżka lubella mąka puszysta uniwersalna

5 łyżka bułka tarta

20 dag. mięso wołowo - drobiowe

Przygotowanie


1

Mięso dobrze rozbić.

2

Posolić z dwóch stron.

3

Położyć na to 1,5 plastra sera.

4

Na ser dodać połowę usmażonych pieczarek.

5

Na pieczarki znowu ser. zwinąć w rulon.

6

To samo zrobić z drugim mięsem.

7

Obtoczyć w mace, roztrzepanym jajku i bułce tartej.

8

Piec na złoty kolor z wszystkich stron.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły