Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Roladka rewelacyjnie wygląda w przekroju - to świetny sposób na wykorzystanie makaronu, który został np. z obiadu.
2 | Łyżeczki |
masło
|
|
1 | Sztuka |
por
|
|
1 | Opakowanie |
ciasto francuskie
|
|
15 | Dekagramów |
Ser żółty w kawałku
|
|
0.5 | Szklanki | ||
![]() |
|||
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |