0

Składniki

1 Szczypta
sól
1 Szczypta
pieprz
1 Sztuka
Wafle tortowe
1 Sztuka
cebula
1 Łyżka
seler
2 Łyżki
olej
2 Łyżki
bułka tarta
25 Dekagramów
ziemniaki ugotowane
20 Dekagramów
ser biały
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Ziemniaki mielimy wraz z serem.Cebulę siekamy drobno,smażymy na oleju dodajemy do masy.Mieszamy dokładnie,doprawiamy do smaku.Dodajemy siekany seler.
  2. Masa ziemniaczana serowa musi być gorąca.Smarujemy wafla i skręcamy w roladę.Schładzamy w lodówce.
  3. Następnie kroimy ją w plastry panierujemy w bułce tartej,smażymy z obu stron na oleju.

Opis

Mój pomysł na roladę ziemniaczaną.

Podobne przepisy

Kotleciki z młodej kapusty

Łatwy Do 1 godz.

Kulki mięsne

Średni Do 1 godz.

Diabelskie Spaghetti

Łatwy Do 40 min.

Gulasz z dzika z kluseczkami

Łatwy Ponad 3 godz.

Klopsiki orzechowe

Łatwy Do 1 godz.

Kotlety z kaszy gryczanej

Łatwy Do 1 godz.

Łosoś saute z ogórkiem

Łatwy Do 1 godz.

Polędwiczki z warzywami

Średni Do 1 godz.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!