Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Rolada z mascarpone i bananem jest idealnym deserem dla fanów bananowego smaku. Ciasto ma piękny bananowy zapach i pyszny krem.
60 | Mililitrów |
woda
|
|
1 | Łyżeczka |
mąka ziemniaczana
|
|
0.25 | Łyżeczki |
ekstrakt waniliowy
|
|
2 | Łyżeczki |
sok z cytryny
|
|
80 | Gramów |
mąka pszenna tortowa
|
|
65 | Gramów |
cukier
|
|
40 | Gramów |
cukier
|
|
1 | Sztuka |
Ciasto
|
|
3 | Sztuki |
żółtko jaja kurzego
|
|
4 | Sztuki |
białko jaja kurzego
|
|
1 | Sztuka |
KREM:
|
|
2 | Sztuki |
banan
|
|
2 | Łyżki |
oliwa z oliwek
|
|
15 | Dekagramów |
serek mascarpone
|
|
15 | Dekagramów |
śmietanka kremowa 30%
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |