Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pyszniutka rolada z kremem truskawkowym. Najlepiej zrobić ją 2 dni wcześniej i przechowywać w lodówce, wtedy z kremu zrobi się fajniutka pianka.
0.5 | Kilograma |
truskawki
|
|
1 | Szczypta |
sól biała
|
|
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
125 | Gramów |
cukier
|
|
125 | Gramów |
mąka pszenna tortowa
|
|
1 | Szklanka |
śmietanka kremowa 30%
|
|
4 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
1 | Sztuka |
galaretka truskawkowa
|
|
4 | Łyżki |
Woda gorąca
|
|
3 | Łyżki |
cukier
|
|
4 | Łyżki |
cukier puder
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |