0

Składniki

1 Szczypta
Koperek lub kminek
1 Łyżeczka
Zielona pietruszka
200 Gramów
Serek topiony
40 Gramów
Masło lub margaryna
1 Sztuka
Kostka sera żółtego
4 Sztuki
pomidor
4 Sztuki
papryka
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Do wrzątku wrzucić przekrojony wzdłuż ser żółty i trzymać pod przykryciek aż zmięknie.
  2. W tym czasie przygotować farsz ze se4ra topinego.Serki razem z masłem rozetrzeć na gładką mase.
  3. Do masy dodać wymienione wyżej dodatki wg.gustu i smaku.
  4. Jeżeli widelec wchodzi w ser jak w masło,to należy go wyłożyć na deskę i rozwałkować składając dwie części w jednolity "placek".Posmarować "placek" farszem serowym z dodatkami i zwinąć roladę.Wstawić do lodówki na drugi dzień rolada gotowa smaczna i zdrowa.

Opis

Dla lubiących serowe potrawy :)

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Strefa Świąt

BRAND BOX

Skomentuj przepis!