Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Rolada rybna w galarecie to ciekawy sposób na podanie ryby. Polecamy fanom tradycyjnej kuchni - ta wariacja z pewności przypadnie Wam do gustu.
1 | Kilogram |
filet z dorsza
|
|
3 | Sztuki |
jajko
|
|
120 | Gramów |
bułka tarta
|
|
1 | Litr |
Wywar z ryby
|
|
2 | Sztuki |
liść laurowy
|
|
4 | Sztuki |
ziele angielskie
|
|
1 | Łyżeczka |
pieprz kolorowy
|
|
4 | Szczypty |
sól
|
|
4 | Łyżki |
ŻELATYNA
|
|
50 | Mililitrów |
ciepła woda
|
|
3 | Łyżki |
sok z cytryny
|
|
3 | Łyżeczki |
Posiekana natka pietruszki
|
|
3 | Łyżeczki | ||
![]() |
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |