Rogaliki orzechowe
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Rogaliki orzechowe](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F9193-1702058107021.jpeg&w=3840&q=75)
Smaczne, mocno orzechowe, kruche rogaliki są idealne do kawy. Wypróbuj ten prosty przepis i przekonaj się jakie są pyszne!
0
0 / 0
Smaczne, mocno orzechowe, kruche rogaliki są idealne do kawy. Wypróbuj ten prosty przepis i przekonaj się jakie są pyszne!
5
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
1 porcja
Składniki
0.50 kg mąka pszenna tortowa
1 kostka margaryna mleczna
1 szkl. cukier
2 szkl. orzechy włoskie
1 szt. jajko
Przygotowanie
1
Orzechy zmielić lub drobno posiekać. Wszystkie składniki zagnieść.
2
Formować rogaliki i piec w 160 st. C około 15 min. Zimne rogaliki udekorować polewą i kolorową posypką.