Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Drożdżowe rogaliki z marmoladą to prosty i nieskomplikowany pomysł na podwieczorek, który zadowoli domowników i gości. Rogaliki można również nadziać czekoladą lub twarożkiem.
150 | Mililitrów |
mleko
|
|
10 | Szczypt |
sól
|
|
1 | Sztuka |
CUKIER WANILIOWY
|
|
2 | Sztuki |
JAJA
|
|
2 | Łyżki |
Tłuszcz do formy
|
|
50 | Dekagramów |
mąka pszenna tortowa
|
|
5 | Dekagramów |
drożdże
|
|
10 | Dekagramów |
margaryna mleczna
|
|
15 | Dekagramów |
Marmolada
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |