Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przepis dostałam od znajomej.Ciasto jest smaczne.Polecam.
2 | Łyżeczki |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
2 | Kostki |
masło
|
|
100 | Gramów |
rum
|
|
50 | Gramów |
woda
|
|
2.5 | Szklanki |
mleko
|
|
1.2 | Szklanki |
cukier
|
|
0.5 | Szklanki |
cukier
|
|
0.75 | Szklanki |
mąka pszenna tortowa
|
|
6 | Sztuk |
jaja kurze całe
|
|
1 | Sztuka |
|
|
2 | Sztuki |
czekolada
|
|
2 | Sztuki |
Budyń czekoladowy
|
|
2 | Łyżki |
ocet
|
|
40 | Dekagramów |
rodzynki
|
|
0.75 | Sztuki |
mąka ziemniaczana
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |