Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Bardzo smaczne i lekkie danie. Pamiętaj, żeby użyć świeżych i młodych szparagów!
125 | Mililitrów |
Wino białe półwytrawne
|
|
750 | Mililitrów |
Bulion wołowy
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
450 | Gramów |
ryż biały
|
|
800 | Gramów |
Szparagi
|
|
1 | Sztuka | ||
4 | Łyżki |
masło
|
|
4 | Łyżki |
parmezan
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |