Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Moja wersja risotta - kremowa i delikatna
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Szczypta |
Szafran
|
|
3 | Szczypty |
parmezan
|
|
200 | Gramów |
Ryż arborio
|
|
0.3 | Szklanki |
wino białe wytrawne
|
|
1 | Sztuka |
pierś kurczaka
|
|
2 | Sztuki |
Szalotki
|
|
1 | Sztuka |
ząbek czosnku
|
|
1 | Sztuka |
masło
|
|
1 | Sztuka | ||
2 | Łyżki |
oliwa z oliwek
|
|
0.5 | Litra |
bulion warzywny
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |