Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Świetny przepis na risotto wegetariańskie pełne aromatycznych warzyw i przypraw. Lekkie i wykwintne danie idealne dla rodziny, które sprawdzi się też na randkę i na imprezę.
250 | Gramów |
ryż do risotto
|
|
1 | Sztuka |
cukinia
|
|
100 | Gramów |
pieczarki
|
|
0.5 | Sztuki |
papryka czerwona
|
|
0.5 | Sztuki |
papryka żółta
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Pęczek |
Natka pietruszki
|
|
1 | Garść |
Fasolka szparagowa zielona
|
|
1 | Łyżeczka |
curry
|
|
1 | Łyżka |
olej
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
Dodatkowo |
|||
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |