Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Risotto w tej wersji wykombinowałam samodzielnie, chociaż pewnie wiele osób robi bardzo podobne.
2 | Szczypty |
sól
|
|
2 | Szczypty |
pieprz
|
|
1 | Łyżeczka |
bazylia
|
|
1 | Łyżeczka |
sos sojowy
|
|
200 | Gramów |
ryż biały
|
|
300 | Gramów |
pieczarki
|
|
2 | Sztuki | ||
3 | Sztuki |
marchew
|
|
1 | Sztuka |
kukurydza konserwowa
|
|
2 | Łyżki |
nać pietruszki
|
|
3 | Łyżki |
olej
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |