Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Nigdy nie lubiłam szpinaku.... Ale w tej postaci to jest po prostu niebo w gębie......Przepis jest niby na dwie porcje - niby.... Osobiście uważam, że im większa ilość czosnku tym jest danie lepsze, ale radzę spróbować z trzema ząbkami i ewentualnie następnym razem dodać odpowiednią ilość :) szpinak może być mrożony - listki lub przetarty. Jeśli jest zbyt rzadki można zagęścić łyżką bułki tartej.
250 | Gramów | ||
450 | Gramów |
szpinak
|
|
300 | Gramów |
ser feta
|
|
1 | Sztuka |
czosnek
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |